Werfbewaking

Werfbewaking & toegangscontrole op bouwwerven

Wilt u een betrouwbare firma inschakelen die ook werfbewaking zorgvuldig uitvoert? Contacteer Sfinx Security dan eens. Wij beveiligen (bouw)terreinen zowel overdag als 's nachts.

Sfinx Security kan ingeschakeld worden voor diverse soorten bewaking, waaronder werfbewaking en toegangscontrole op bouwwerven. Wij bieden u alleen de meest gekwalificeerde bewakingsagenten, die in iedere crisissituatie juist kunnen beslissen en handelen.


Werfbewaking: onze kwaliteiten

De beste oplossingen, de juiste mensen, jarenlange ervaring en actuele kennis op het gebied van technische en logistieke ondersteuning, dat zijn onze kwaliteiten. Daarmee bieden wij u de garantie van de meest solide en betrouwbare beveiliging die u zich maar kunt wensen. Doordat wij iedere opdracht als uniek behandelen en uw verwachtingen en doelstellingen centraal stellen in onze aanpak leveren wij u de beste service. Daarbij staan wij 24/7 voor u klaar.

Wij zijn inzetbaar in verschillende sectoren en gespecialiseerd in:

Ons principe

Ons streven naar het principe van “de juiste agent op de juiste plaats” staat centraal in de aanpak van elke bewakingsopdracht die aan ons wordt toevertrouwd. Opleiding, ervaring en competenties zijn bepalend voor het type opdrachten waarvoor een agent wordt ingezet. Zo weet u zeker dat de werfbewaking bij ons in professionele handen is. Voor meer informatie kunt u ons contacteren via het contactformulier of via het nummer 011/48.49.95.

 


Een offerte aanvragen