Veiligheidsagent

Veiligheidsagent

Heeft u nood aan een veiligheidsagent voor het bewaken van een fuif, een winkel of een persoon? Voor diverse soorten bewakingsdiensten kunt u steeds terecht bij Sfinx Security. Sfinx Security heeft een hecht en enthousiast team van ervaren veiligheidsagenten in dienst. Onze partnerschappen zijn gebaseerd op een persoonlijke aanpak en directe communicatie. Het zijn immers deze factoren die een solide basis vormen van een degelijke beveiliging.


Gespecialiseerd veiligheidsagent van Sfinx Security

Al sinds jaren weet Sfinx Security de juiste veiligheidsagenten aan de juiste beveiligingsprojecten te koppelen. Wat bedoelen wij daar nu mee? Onze veiligheidsagenten hebben ieder hun eigen kwaliteiten en specialiteiten. Voor het ene project zijn zij dan ook net iets meer geschikt dan voor een ander project. Heeft u een veiligheidsagent nodig voor een fuif of voor de bewaking van een winkel of een persoon? Wij bekijken de profielen van onze veiligheidsagenten en kiezen de meest geschikte veiligheidsagent voor uw opdracht uit.


Contacteer ons voor een afspraak

Sfinx Security weet keer op keer de juiste veiligheidsagent voor de klant te kiezen. Op onze website kunt u al onze diensten terugvinden met een bijpassende uitleg. Heeft u nadien nog vragen? Bel dan gerust naar 011/48.49.95 of vul ons contactformulier in. Wij staan u graag te woord.

 


Een offerte aanvragen