Event security

Event security

Event security is uiterst belangrijk om uw evenement vlot te laten verlopen, daarom kunt u het beter uit handen geven aan de professionals van Sfinx Security. Ons speciaal opgeleid en enthousiast team helpt u graag uw evenement of feest in goede banen te leiden.


Event security voor ieder soort fuif of evenement

Bij de organisatie van een groot evenement of fuif komt heel veel kijken. Zeker wanneer er sprake is van een openbaar karakter en u een groot publiek verwacht, is professionele bewaking onmisbaar voor een goed verloop van uw evenement. Op deze manier voorkomt u ongeregeldheden en bent u ervan verzekerd dat de regie volledig in uw handen blijft. De bewakingsagenten die u bij ons voor deze gelegenheden in kunt huren zijn speciaal geselecteerd voor event security.

Alle leden van dit speciale team beschikken over ruim voldoende ervaring en zijn bovendien:
  • sociaal en verbaal zeer vaardig
  • stressbestendig
  • in bezit van een groot empathisch vermogen
  • integer

Onze diensten

Behalve voor incidentele event security kunt u ons ook benaderen voor structurele bewaking in de horeca of andere sectoren. Een volledig overzicht van al onze diensten vindt u op onze website. Via het contactformulier of telefoonnummer 011/48.49.95 kunt u een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek dragen wij specifieke oplossingen en doen wij u vrijblijvend een passende offerte.

 


Een offerte aanvragen