Bewakingsonderneming

Bewakingsonderneming

Als u op zoek bent naar een professionele bewakingsonderneming die een passende oplossing heeft voor elk veiligheidsprobleem, neem dan eens contact op met Sfinx Security. Wij hebben ruime ervaring met beveiliging van onder andere horeca, retail, events en KMO’s. Een multi gedisciplineerde bewakingsonderneming, dat is wat Sfinx Security is.


Bewakingsonderneming inschakelen: de procedure

De ruime ervaring en uitgebreide kennis binnen onze bewakingsonderneming biedt ons de mogelijkheid een grote diversiteit aan bewakingsopdrachten tot een succesvol einde te brengen. Wij werken niet volgens een standaardprocedure, maar behandelen iedere opdracht alsof deze uniek is. Na een grondige analyse stellen wij met uw verwachtingen en doelstellingen in het achterhoofd een plan van aanpak op. Aan de hand hiervan selecteren wij uit ons enthousiaste team competente bewakingsagenten de meest geschikte kandidaten voor de opdracht. Door voortdurend te evalueren kunnen wij tijdig problemen signaleren en waar nodig bijsturen of reageren.


Meer weten

Wilt u meer weten over onze diensten? Meer informatie over onze werkwijze leest u op onze website. Daar vindt u ook een overzicht en korte beschrijving van al onze diensten als erkende bewakingsonderneming. Voor een vrijblijvende offerte of het maken van een afspraak voor een persoonlijk gesprek kunt u ons bereiken via het telefoonnummer 011/48.49.95.

 


Een offerte aanvragen