Bewakingsagent

Bewakingsagent

Het maakt niet uit of u nu een gebouw, evenement of persoon wilt bewaken, Sfinx Security levert u altijd de meest geschikte en competente bewakingsagent. Wij hebben een groot team van bewakingsagenten, ieder beschikkend over hun eigen specialiteiten en kwaliteiten. Vertrouw op onze uitgebreide ervaring en kennis en laat de bewaking over aan Sfinx Security.


Bewakingsagent nodig? Kies voor maatwerk!

Elke bewakingsopdracht is uniek en vraagt om een andere aanpak en een verschillend type bewakingsagent. Wij bieden voor elke opdracht veiligheidsoplossingen op maat en selecteren op basis van ervaring, opleiding en persoonskenmerken de juiste bewakingsagenten. De idee achter onze innoverende werkwijze is het principe van “de juiste agent op de juiste plaats”. Wij zijn gespecialiseerd in de bewaking van:

Om wat voor soort bewaking het ook gaat, bij Sfinx Security vindt u zeker en vast een bewakingsagent die geschikt is om uw situatie te bewaken.


Wenst u een toelichting

Een uitgebreide toelichting van onze vernieuwende werkwijze vindt u op onze website. Daar vindt u ook een korte beschrijving van al onze diensten. Voor antwoord op al uw vragen of het maken van een afspraak kunt u onze experts op het gebied van veiligheid bereiken via het contactformulier of het telefoonnummer 011/48.49.95. Wij staan u graag te woord.


Een offerte aanvragen