Security huren

Security huren

Voor alle denkbare security opdrachten kunt u betrouwbare en ervaren bewakingsagenten huren bij Sfinx Security. Wij zijn al meerdere jaren actief in diverse sectoren en bieden veiligheidsoplossingen voor zowel particulieren als bedrijven. Wij zijn in te schakelen voor bijzondere gelegenheden als fuiven, maar kunnen ook permanent een persoon of bedrijf bewaken. Kortom, wij zijn multi gedisciplineerd. Voor het huren van bewakingsagenten zit u bij Sfinx Security altijd goed.


Security huren? Kies een erkend bewakingsbedrijf

Als erkend bewakingsbedrijf beschikken wij over ruime ervaring en expertise op het gebied van bewaking van bedrijven, personen en panden. Voor ieder type opdracht hebben wij de keuze uit een groot aantal speciaal opgeleide, ervaren en vakbekwame bewakingsagenten. Aan de hand van door ons gestelde criteria zijn zij geschikt bevonden voor één of meerdere diensten die wij aanbieden.

Wij zijn gespecialiseerd in:

Meer informatie

Meer informatie over ons bedrijf, een korte beschrijving van alle diensten en een toelichting van onze werkwijze vindt u op deze website. Voor iedere opdracht leveren wij een oplossing op maat. Wij nemen graag de vele mogelijkheden met u door tijdens een persoonlijk gesprek. Voor het maken van een afspraak of om onze agenten voor de security in te huren kunt u het contactformulier invullen of bellen naar 011/48.49.95.

 


Een offerte aanvragen