Bewakingsfirma

Bewakingsfirma

Sfinx Security is de bewakingsfirma die u nét een beetje meer geeft, wat u als klant een extra veilig gevoel oplevert. Wat uw business ook is, wij bieden u de beste veiligheidsoplossing. Ervaar het nu zelf, maak een afspraak met één van onze veiligheidsexperts.


Principes van onze bewakingsfirma

Ons streven naar het principe van “de juiste agent op de juiste plaats” staat centraal in de aanpak van elke bewakingsopdracht die aan ons wordt toevertrouwd. Op basis van onze jarenlange ervaring als erkende bewakingsfirma met de beveiliging van bedrijven, personen en panden gaan wij steeds opnieuw op zoek naar de meest efficiënte veiligheidsoplossing. De selectie van speciaal opgeleide, ervaren en vakbekwame bewakingsagenten aan de hand van door ons gestelde criteria is hier een belangrijk onderdeel van. Opleiding, ervaring en competenties zijn bepalend voor het type opdrachten waarvoor een agent wordt ingezet.

Ons enthousiaste team bevat experts op het gebied van:Meer weten over onze diensten?

Een beknopte omschrijving van al onze diensten als erkende bewakingsfirma vindt u op deze website. Wenst u een persoonlijk gesprek waarin wij de vele mogelijkheden met u bespreken, een passende oplossing aandragen en vrijblijvend een offerte voor u opstellen? Vul het contactformulier in of bel naar 011/48.49.95 om een afspraak te maken.

 


Een offerte aanvragen