Bewakingsdienst

Bewakingsdienst

Bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare bewakingsdienst, dan kunt u vertrouwen op de expertise van Sfinx Security. Wij kunnen bouwen op een ruime ervaring in het bedenken van veiligheidsoplossingen in verschillende sectoren en hebben de beste bewakingsagenten in dienst. Om wat voor soort situatie het ook gaat, onze bewakingsdienst kunt u altijd inschakelen. Onze bewakingsagenten hebben namelijk ieder hun specialiteit en kunnen daardoor steeds een geschikt team samenstellen om uw bedrijf of fuif te beveiligen.


Ondersteuning door onze bewakingsdienst

Wanneer u ervoor kiest onze bewakingsdienst in te schakelen leveren wij u niet alleen de beste mensen voor de job, maar kunt u ook rekenen op professionele begeleiding. Dit houdt in dat wij onze mensen bijstaan met up-to-date logistieke en technische ondersteuning en veel aandacht besteden aan de voorbereiding. Dankzij doorlopende evaluatie kunnen wij u de meest efficiënte veiligheidsoplossingen bieden. Het leveren van uitstekende service staat binnen ons erkende bewakingsonderneming op de eerste plaats.


Wenst u meer informatie?

Wilt u de voordelen van een professionele bewakingsdienst zelf ervaren, neem dan gerust contact met ons op via het telefoonnummer 011/48.49.95. Hier kunt u ook terecht voor antwoord op specifieke vragen of het maken van een afspraak. Meer algemene informatie over het bedrijf, alle diensten, de werkwijze en onze adresgegevens vindt u op de website.

 


Een offerte aanvragen