Bewakingsbedrijf

Bewakingsbedrijf

Sfinx Security is een veelzijdig bewakingsbedrijf. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven en hebben de beste mensen in dienst voor bewakingsopdrachten in verschillende sectoren. Elke opdracht is in onze ogen uniek, daarom bieden wij altijd een oplossing op maat.


Diensten van ons bewakingsbedrijf

Wat u ook wilt laten beveiligen, bijna alles is mogelijk. Een schets van onze diensten:
Bij ons kunt u er zeker van zijn dat de bewaking in goede handen is. Onze ruime ervaring als erkend bewakingsbedrijf biedt ons de mogelijkheid onze klanten een brede waaier aan gespecialiseerde bewakingsdiensten aan te bieden. Wat de opdracht ook is, wij beginnen altijd met een persoonlijk gesprek en besteden veel aandacht aan duidelijke communicatie, de operationele uitvoering en het toezicht daarop. Onze mensen staan dagelijks 24 uur per dag voor u klaar.


Oplossing op maat

De gedachte binnen ons bewakingsbedrijf is dat wij het beste resultaat kunnen bereiken door het aanbieden van bewaking op maat. Bij ons wordt iedere opdracht als uniek behandeld. Wij nodigen u van harte uit voor een persoonlijk gesprek waarin wij u laten zien wat wij voor u kunnen betekenen en stellen aan de hand van dit gesprek vrijblijvend een passende offerte op. Maak een afspraak door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 011/48.49.95 en ervaar welk verschil onze expertise, aanpak en service maakt.

 


Een offerte aanvragen