Bewaking bedrijf

Bewaking bedrijf

Sfinx Security zorgt voor een professionele bewaking van uw bedrijf. Sfinx Security uit Alken in Belgisch Limburg staat te allen tijde voor u klaar met een uitgebreid pakket aan mogelijkheden. Naast het beveiligen van uw bedrijf, zijn we ook voor vele andere zaken in te huren.


Bewaking bedrijf: onze eigen werkwijze

U kunt ons voor de bewaking van uw bedrijf inhuren als u behoefte heeft aan integere mensen die zorgen voor de veiligheid van uw gasten, personeel of goederen. Ook voor persoonsbescherming van VIP’s en diplomaten kunt u rekenen op de service van Sfinx Security. Wij bieden u altijd, dag en nacht, de beste service. Dat geldt natuurlijk zowel als u ons vraagt bijvoorbeeld een school te bewaken, als wanneer u ons vraagt om de bewaking van uw bedrijf op ons te nemen. Onze werkwijze is geheel van deze tijd; allereerst analyseren wij samen met u wat de situatie is en wij bekijken vervolgens wat de beste oplossing voor het probleem is.


Heeft u nog vragen?

U kunt ons bereiken via het contactformulier of telefoonnummer 011/48.49.95 indien u nog meer vragen heeft over de bewaking van uw bedrijf. Wij staan steeds en met plezier voor u klaar.

 


Een offerte aanvragen