Portiers gezocht

Portiers gezocht

Wanneer meerdere portiers gezocht worden voor uw evenement of zaak, bent u goed terecht gekomen bij Sfinx Security. Dit is niet zonder reden, want wij zijn zeer bekwaam op het gebied van horecabewaking. Onze service gaat verder dan alleen het leveren van de beste en meest betrouwbare portiers. Dankzij onze professionele aanpak bent u verzekerd van een veilig verloop van uw gelegenheid. Ook voor fuiven of andere feestelijke gebeurtenissen in uw zaak zijn onze portiers in te schakelen.


Portiers gezocht? Kies voor professionele beveiliging

Portiers gezocht? Wij nemen de beveiliging van uw discotheek of (dans)café bijzonder serieus.

Belangrijke pijlers om onze professionele aanpak te omschrijven zijn:
  • voorbereiding
  • communicatie
  • evaluatie
  • anticipatie en
  • flexibiliteit

Om u de hoogste garantie te kunnen bieden hebben wij voor u naar speciaal opgeleide en ervaren portiers gezocht. Door de combinatie van kennis, een doelmatige werkwijze en betrouwbare, klantvriendelijke bewakingsagenten krijgt u bij ons waar voor uw geld. Portiers gezocht? Op de portiers van Sfinx Security kunt u vertrouwen!


Beste resultaat

Wij willen u graag bewijzen dat Sfinx Security de beste partner is wanneer er portiers gezocht worden. Maak een afspraak voor een vrijblijvend, persoonlijk gesprek met een van onze veiligheidsexperts via het telefoonnummer 011/48.49.95 of vul het contactformulier in. Zo ervaart u welk verschil onze expertise, aanpak en service maakt. Meer informatie over ons bedrijf en diensten vindt u op deze website.

 


Een offerte aanvragen