Interventie na alarm

Interventie na alarm

Voor een interventie na alarm is het aangeraden een professioneel security bedrijf zoals ons in te schakelen. Sfinx Security biedt u veel verschillende mogelijkheden op het gebied van beveiliging en bewaking. Wij koppelen jarenlange ervaring aan een vernieuwende en eigentijdse visie van de beveiligingsproblematiek. Op deze manier kunnen wij u van dienst zijn en u een uitstekende service bieden.


Interventie na alarm: eigentijdse beveiliging

Interventie na alarm is slechts één van de regelmatig uitgevoerde taken van Sfinx Security. Wij werken met specialisten op diverse beveiligingsgebieden. Wij hebben mensen in dienst die gekenmerkt worden door hun empathisch vermogen, hun integriteit en hun stressbestendigheid. Dit maakt hen uitermate geschikt voor het beveiligen van gebeurtenissen zoals begrafenissen of feesten. Maar wij kunnen u ook voorzien van beveiligers op het gebied van winkelbeveiliging. Dit kan ook in burger plaatsvinden. Natuurlijk kunt u bij Sfinx Security ook terecht voor portiers voor discotheken en andere horecagelegenheden. Onze diensten vinden plaats door heel het land. U bent bij ons dus altijd aan het juiste adres, ook omdat wij een zeer vernieuwende werkwijze hanteren.


Neem contact met ons op

Wilt u weten wat wij verder kunnen betekenen voor u of wilt u meer weten over de al aangehaalde diensten, zoals interventie na alarm? Dan kunt u met ons in contact treden door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 011/48.49.95.

 


Een offerte aanvragen