Industriële bewaking

Industriële bewaking

Industriële bewaking is zeer belangrijk voor het welzijn van bedrijven en mensen. Sfinx Security is zich daarvan bewust en is hiervoor een zeer professionele partner. Wij zijn erkend als beveiligingsbedrijf en streven ernaar de juiste agent op de juiste plaats te leveren. Elke situatie is immers uniek. Omdat onze bewakingsagenten ieder hun eigen specialiteiten hebben, kunnen wij een geschikt team van beveiligers samenstellen, zodat de juiste beveiligers op de juiste manier op uw specifieke situatie kunnen inspelen.


Industriële bewaking: veiligheid op maat

De industriële bewaking die wordt geboden door Sfinx Security heeft vooral een preventief karakter. Wij zijn ons ervan bewust dat elke beveiliging een unieke aangelegenheid is. Wij bieden u dan ook een oplossing op maat door eerst de situatie grondig te analyseren, en vervolgens met u tot concrete afspraken te komen. Wij kunnen putten uit een zeer uitgebreid personeelsbestand en daarom kunnen wij de juiste mensen op de juiste plaats inzetten. U kunt ons inhuren voor winkelbewaking in burger, als u portieren zoekt voor bijvoorbeeld een discotheek, voor de beveiliging van eenmalige evenementen of voor de bewaking van personen. Sfinx Security is een allround bewakingsfirma die op nationaal gebied actief is.


Contacteer een medewerker

U kunt ons contacteren als u meer informatie wenst over de industriële bewaking van Sfinx Security. Vul het contactformulier in of bel voor u snel contact naar telefoonnummer 011/48.49.95.

 


Een offerte aanvragen