Portier gezocht

Portier gezocht

Bij Sfinx Security vindt u de gepaste portier voor uw discotheek of (dans)café waar u naar hebt gezocht. Wij beschikken over een enthousiast team van speciaal voor horecabewaking geselecteerde en opgeleide bewakingsagenten. Ook voor andere soorten beveiliging kunt u ons inschakelen.


Portier gezocht? Kies voor onze werkwijze

Wanneer u heeft gezocht naar een portier, hebt u deze bij Sfinx Security gevonden. Dankzij onze professionele aanpak en select team van competente en klantvriendelijke portiers, zijn wij de partner bij uitstek als het gaat om horecabewaking. In onze aanpak besteden wij niet alleen veel aandacht aan een gedegen voorbereiding, maar staat ook goede communicatie en doorlopende evaluatie centraal.

Na een eerste, oriënterend gesprek doorlopen wij samen met u de volgende stappen:

1. analyse
2. concrete afspraken
3. veiligheidsplan
4. selectie
5. partnership
6. communicatie
7. implementatie
8. evaluatieWenst u een toelichting

Portier gezocht? Een uitgebreide toelichting van onze vernieuwende werkwijze vindt u op deze website. Daar vindt u ook een overzicht en korte beschrijving van al onze overige diensten. Bel gerust eens naar het nummer 011/48.49.95 of vul het contacformulier in voor het boeken van de portier waar u tot nu toe naar hebt gezocht. U kunt ook een afspraak voor een gesprek maken, waarin wij de vele mogelijkheden met u bespreken en een vrijblijvende offerte voor u opstellen.

 


Een offerte aanvragen