Security fuif

Security fuif

De security van uw fuif is in professionele handen bij Sfinx Security. Wij bedenken voor u de meest geschikte veiligheidsoplossingen en leveren u een team van ervaren en betrouwbare bewakingsagenten. Maak een vrijblijvende afspraak voor een oriënterend gesprek. Onze security faciliteiten zorgen ervoor dat iedere fuif goed verloopt.


Security voor een fuif door een enthousiast team

Verwacht u een groot publiek en heeft uw fuif een open karakter? Dan heeft Sfinx Security de juiste bewakingsagenten voor u. Ons enthousiaste team bestaat uit speciaal opgeleide bewakingsagenten die zijn geselecteerd op basis van hun sociale vaardigheden en persoonskenmerken die hen uitermate geschikt maken voor event security. In combinatie met onze ruime ervaring en expertise op het gebied van diverse vormen van bewaking bieden zij u de beste security die u zich maar kunt wensen voor uw fuif.


Onze werkwijze

Op basis van een persoonlijk gesprek waarin u uw verwachtingen en doelstellingen kenbaar maakt en een analyse van de mogelijke problemen stellen wij een operationele werkwijze voor. Aan de hand van dit plan wordt een team voor u samengesteld. Dankzij zorgvuldige implementatie en doorlopende evaluatie kunnen wij u de hoogste veiligheid garanderen. Bel gerust naar het telefoonnummer 011/48.49.95 of vul het contactformulier in om een vrijblijvende afspraak te maken.

 


Een offerte aanvragen