Nachtbewaking

Nachtbewaking

Nachtbewaking is één van de specialiteiten van de veelzijdige bewakingsonderneming Sfinx Security uit Alken. Bedrijven, werven, goederen of gebouwen, alle soorten waardevolle eigendommen kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Doordat iedere bewakingsagent over specifieke kwaliteiten beschikt, kunnen wij met zorg een geschikt team samenstellen dat op uw specifieke situatie kan inspelen.


Nachtbewaking voor solide beveiliging

Of u nu kiest voor een enkele nachtbewaking of uw bezittingen permanent door ons laat beschermen, wij bieden u altijd de beste oplossingen en service. Onze bewaking heeft in alle gevallen een preventief karakter en wordt vormgegeven aan de hand van uw verwachtingen en doelstellingen. Een goede voorbereiding is in onze ogen dan ook essentieel voor effectieve bewaking. Ook goede persoonlijke communicatie met u, samenwerking met politiediensten en regelmatige evaluatie zijn kenmerkend voor onze werkwijze. Deze aanpak levert u de garantie van een solide beveiliging op.


Contacteer ons

Voor vragen over nachtbewaking of één van onze andere diensten kunt u steeds contact met ons opnemen via het contactformulier of telefoonnummer 011/48.49.95. Op onze website leest u meer informatie over alle andere diensten op het gebied van bewaking die wij aanbieden: event security, horecabewaking, winkelbewaking en persoonsbescherming.

 


Een offerte aanvragen