Mobiele bewaking

Mobiele bewaking

Sfinx Security uit Limburg is een veelgevraagde bewakingsfirma voor onder andere mobiele bewaking. Wij bieden een zeer gevarieerd aanbod aan mogelijkheden, waardoor wij voor erg veel taken in te huren zijn. Met onze eigentijdse en innovatieve werkwijze, kunnen wij onze diensten afstemmen op uw situatie. Wij beseffen namelijk dat elke beveiligingssituatie een andere aanpak vraagt.


Mobiele bewaking zorgt voor uw veiligheid

Bij Sfinx Security heeft u keuze uit vele verschillende beveiligingsdiensten. U kunt ons inhuren voor statische bewaking van bijvoorbeeld goederen en gebouwen, maar ook voor mobiele bewaking van onder andere personen. Afhankelijk van uw wensen en situatie kunnen wij ook in burger bewaken. Dit gebeurt onder andere in winkels, zodat er sneller ingegrepen kan worden bij bijvoorbeeld diefstal. Onze aanwezigheid zorgt bovendien voor een gevoel van veiligheid voor het winkelend publiek. Ons personeel is in te zetten voor verschillende klussen, zoals mobiele bewaking. Zo kunnen wij terugvallen op zeer integere en empathische beveiligers voor bijvoorbeeld het beveiligen van uitvaarten. Wij analyseren op voorhand heel goed wat de situatie is om zodoende service op maat te leveren. Bovendien kunnen wij onze diensten snel en grondig evalueren zodat wij kunnen inspringen als omstandigheden plotseling veranderen.


Contacteer ons voor meer informatie

U kunt meer informatie inwinnen over de mogelijkheden op het gebied van mobiele bewaking van Sfinx Security via het contactformulier of telefoonnummer 011/48.49.95.

 


Een offerte aanvragen